учествувајте во нашите

Активности

Организираме настани за зајакнување и поддршка на жени и девојки.

Активности

” Среќен роденден, Apple Tree!

Прославуваме уште една година работа и посветеност, охрабрување на жените и девојките, една година борба и поддршка за рамноправноста, напредокот, поддршката и одржливиот развој и една година создавање на позитивни...
Read More
Активности

Млади лидери – волонтери

Возбудливи вести! Здружение за напредок, поддршка и одржлив развој на жени ЕПЛ ТРИ со задоволство е дел од програмата Млади Лидери на Хабитат Македонија во наредните три недели! Поточно добивме...
Read More
Uncategorised

Service projects – Услужни иницијативи

🌟 Нашата посветеност продолжува, а вашата поддршка има влијание. Дознајте повеќе и бидете дел од патувањето! #Услугизаазаедницата #Одржливо влијание 🌍
Read More
Uncategorised

Саем на граѓанско општество – проект “Зајакнати Жени – Отпорно Општество”

Одиме во ЕУ!" Нашиот проект "Зајакнати Жени - Отпорно Општество". беше дел од 49 неверојатни иницијативи и проекти успешно реализирани во рамките на Механизмот за граѓанска отпорност на ЕУ. Едноставно...
Read More
Активности

Саботна акција

🌟Заедно Правиме Разлика ! 🌍 Денес, нашиот неверојатен тим од посветени волонтери и практикантки се обединија за чистење на нашата заедница во соработка со општината. 🧹🏢 Веруваме во силата на...
Read More
Активности

Нов неделен распоред на ЕПЛ ТРИ

Новата година почна, а тимот на ЕПЛ ТРИ останува посветен на својата мисија. Со вас го споделуваме нашиот обновен неделен распоред на активности! Понеделник | Кафе состаноци |☕️ Збогатете ги...
Read More
Активности

Завршен настан „Зајакнати жени – отпорно општество“

Споделуваме дел од атмосферата на денешниот завршен настан во склоп на проектот „Зајакнати жени - отпорно општество“, кој се одржа во Хотел Скопје. Тимот на ЕПЛ ТРИ е горд што...
Read More
Активности

Работилница „Правно советување на жени“

Оваа работна недела ја завршуваме со одржување на последната од циклусот на четири работилници за зајакнување на жени! ⚖️ Денешната тема на работилницата е „Правно советување на жени“. Правното советување...
Read More
Активности

Споделуваме дел од атмосферата од денешната работилница „Јакнење на кариера“. Учесничките имаа можност преку работа во групи да се запознаат со оваа тема и да ги зајакнат своите вештини во...
Read More
Активности

Работилница „Јакнење на кариера“

🌟 Овој петок, ја одржуваме третата од циклусот на четири работилници за зајакнување на жени. Денес зборувавме на тема Јакнење на кариера со нашите учеснички. Нашата работилница нуди сеопфатен пристап...
Read More
Активности

Гостувањето на претседателката и основачка на ЕПЛ ТРИ – Билјана Атанасовска во „Добро утро секое утро“ на Алфа ТВ

Може да го погледнете целиот прилог на гостувањето на претседателката и основачка на ЕПЛ ТРИ - Билјана Атанасовска во „Добро утро секое утро“ на Алфа ТВ. Слушнете повеќе за нашите...
Read More
Активности

Гостување во Утринска на АЛФА ТВ –  „Добро утро секое утро“

📹 Билјана Атанасовска, претседателка и основачка, на ЕПЛ ТРИ гостуваше во Утринска на АЛФА ТВ -  „Добро утро секое утро“, каде зборуваше повеќе за тековните активности на Здружението, со посебен...
Read More
Активности

Работилница „Комуникациски вештини“Работилница

Оваа недела jа завршуваме со уште една одржана работилница - овојпат на тема „Комуникациски вештини“. Во свет каде ефективната комуникација е клучна, овој петок заедно со нашите учеснички работиме на...
Read More
Активности

Работилница за управување со конфликти

Овој петок започнавме со првата Работилница за управување со конфликти од серијалот на работилници чија цел е зајакнување на жени во нашата заедница. Работилницата беше успешна, обединувајќи разновидна група жени...
Read More
Активности

Консулативни сесии за зајакнување, инспирација за раст 

Придружете се на нашата заедница за зајакнување!  Консулативни сесии за зајакнување, инспирација за раст 🚀 Во ЕПЛ ТРИ веруваме во градење на работното место каде што различностите напредуваат и секој...
Read More
Активности

Работилница “Фриленсирај ја твојата кариера до прв клиент”!

Работилница “Фриленсирај ја твојата кариера до прв клиент”! 🙌💼 Денес Тимот на ЕПЛ ТРИ зема активно учество на овој настан организиран од Импакт фондација во кафе бар Среќа. Стекнавме уникатно...
Read More
Активности

WYLD LIFE Baking Club Young Life

Успешно завршен Baking YL клуб. Прекрасно поминато време со младите bakeri Зборувавме за месење, печење, како преку тоа создаваме уметнички дела, правиме вкусни нешта за другите и метагофично кажано тоа...
Read More
Активности

Консултации за правната рамка за сметководство за граѓанските организации во Република Северна Македонија

Вчера, тимот на ЕПЛ ТРИ учествуваше во онлајн вебинар „Консултации за правната рамка за сметководство за граѓанските организации во Република Северна Македонија“. Во ЕПЛ ТРИ веруваме во моќта на информираното...
Read More
1 2 3 4
Scroll to Top