Млади лидери – волонтери

🚀 Возбудливи вести! Здружение за напредок, поддршка и одржлив развој на жени ЕПЛ ТРИ со задоволство е дел од програмата Млади Лидери на Хабитат Македонија во наредните три недели! Поточно добивме 6 нови волонтерки во нашата организација 🙂 . Спремни сме да помогнеме, учиме, растеме и правиме разлика.

🤝 Градење Мостови: Оваа програма е фантастична можност за нас да се поврземе со други млади лидери, да споделиме идеи, да соработуваме и креираме проекти кои ги поттикнуваат нашите заедници.

📚 Учење и Растеење: Во наредните три недели ќе имаме работилници, тренинзи и слично кои ќе им ги зголемат вештините и знаењеата на волонтерите #МладиЛидери#ПатдоЕднаквост

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top