Здружение за напредок, поддршка и одржлив развој на жени APPLE TREE

Зајакнувањето на жените е патот кон развој на земјата.

ЗА НАС

Здружението ЕПЛ ТРИ има цел да ја зајакне општата свест за значењето на жената во општеството,нејзиниот  напредокомоќнување и  креативно изразување.

Нашите активности се насочени кон зголемување на самодовербата и волјата за учество на жените во носење на клучни и општествено одговорни одлуки, согласно нивните можности, потреби и предизвици.

ПРИКЛУЧЕТЕ НИ СЕ

Треба да ја преобликуваме сопствената перцепција за тоа како се гледаме себеси. Мораме да зајакнеме како жени и да го преземеме водството.

АКТИВНОСТИ

Организираме настани за зајакнување и поддршка на жени и девојки.

импакт
Влијание на начинот на кој луѓето, организациите и движењата размислуваат и дејствуваат.
наши партнери
сакате да направите разлика?

Поддржете нѐ во нашата работа

Scroll to Top