Саботна акција

🌟Заедно Правиме Разлика ! 🌍 Денес, нашиот неверојатен тим од посветени волонтери и практикантки се обединија за чистење на нашата заедница во соработка со општината. 🧹🏢 Веруваме во силата на заедничкото делување за создавање на позитивни промени! 💪🤝

🚮 Ги засукавме ракавите, чистевме јавни простории, просторот пред Општината Чаир и оставивме малку блесок зад себе. Секој мал чекор придонесува кон почиста, поздрава средина за сите. 🌿 Да инспирираме и други да се приклучат на движењето за по-зелена и одржлива иднина! 🌱

📢 Посебно од нашите напори за чистење, излеговме на улица за да ја шириме свеста за нашата цел!

📋 Исто така нашиот тим споделуваше информативни флаери во зградите, со цел да ги инспирира другите да се вклучат во заедничките иницијативи. 🏡💙

Креираме работна атмосфера!

🙌 Благодарност до сите кои учествуваа и не поддржаа денес! Заедно, правиме нашата заедница подобра за сите. Да продолжиме заедно да работиме за позитивни промени! 🌈💖 #ЧистењеНаЗаедницата #СилаНаВолонтерите #ЗаДаНаправимеРазлика

Scroll to Top