Саем на граѓанско општество – проект “Зајакнати Жени – Отпорно Општество”

🌟 Одиме во ЕУ!” 🌍💼

Нашиот проект “Зајакнати Жени – Отпорно Општество”. 🌍💪 беше дел од 49 неверојатни иницијативи и проекти успешно реализирани во рамките на Механизмот за граѓанска отпорност на ЕУ. 🤝

Едноставно е прекрасно да го видиме влијанието на заедничките напори во изградбата на посилна и отпорна заедница. 🌈✨

Да продолжиме заедно да работиме, развивајќи отпорност и овозможувајќи им на жените креирање на позитивни промени! 💖👩‍🤝‍👩#ПоддршкаНаЖените#ОтпорнаЗаедница#ЕУИницијативи#СилаНаЗаедницата#ЗаедноСеИздигнуваме

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top