Uncategorised

Саем на граѓанско општество – проект “Зајакнати Жени – Отпорно Општество”

Одиме во ЕУ!” Нашиот проект “Зајакнати Жени – Отпорно Општество”. беше дел од 49 неверојатни иницијативи и проекти успешно реализирани во рамките на Механизмот за граѓанска отпорност на ЕУ. Едноставно е прекрасно да го видиме влијанието на заедничките напори во изградбата на посилна и отпорна заедница. Да продолжиме заедно да работиме, развивајќи отпорност и овозможувајќи …

Саем на граѓанско општество – проект “Зајакнати Жени – Отпорно Општество” Read More »

Scroll to Top