Нов неделен распоред на ЕПЛ ТРИ

Новата година почна, а тимот на ЕПЛ ТРИ останува посветен на својата мисија. Со вас го споделуваме нашиот обновен неделен распоред на активности!

Понеделник | Кафе состаноци |
☕️ Збогатете ги вашите денови со охрабрувачки разговори! Придружете ни се на денови на кафе, смеа и споделени приказни. Ајде да се засилиме еден со друг преку шолја кафе! 💪👭

| Вторник | Сесии за читање книги за зајакнување |
📚 Нуркајте во моќта на знаењето! Придружете се на нашата сесија за читање книги додека заедно истражуваме инспиративни поглавја. Ослободете ја силата во зборовите и поврзете се со истомисленици. 🌟

| Среда| Филмски денови |
🎬 Филмска ноќ со пресврт! Придружете ни се за охрабрувачки и зајакнувачки филм кој ќе ви го разгори духот. Заедно да ја прославиме силата и издржливоста на жените. 🍿💖

| Четврток | Споделете го вашиот моќен рецепт |
🍲 Зајакнете и споделете ја моќта на вашиот омилен рецепт! Ајде заедно да создадеме книга со рецепти за сила и издржливост. Која е вашата тајна состојка ? 💫

| Петок | Интересни места за патување |
🌟 Каде се чувствувате најмногу моќно? Кое интерсно место Ве инспирираше? Споделете слика од тоа посебно место што ја поттикнува вашата сила и самодоверба. Ајде да се инспирираме едни со други со локации што поттикнуваат! 📸✨

Нека нашите нови активности бидат дел од вашите новогодишни резолуции.

Scroll to Top