Завршен настан „Зајакнати жени – отпорно општество“

Споделуваме дел од атмосферата на денешниот завршен настан во склоп на проектот „Зајакнати жени – отпорно општество“, кој се одржа во Хотел Скопје.

Тимот на ЕПЛ ТРИ е горд што преку денешниот настан ја заокруживме приказната на овој проект во чиј нецнатр беше зајакнување и унапредување на жените од нашата заедница. Со учесниците на настанот беа споделени дел од досегашните активности и резултати, кој се доказ за нашата досегашна работа.

Приказната и активностите на ЕПЛ ТРИ не завршуваат тука, ние продолжуваме да работиме на креирање отпорни општества преку зајакнување и афирмирање на улогата на жените во нашата држава!

Scroll to Top