Гостувањето на претседателката и основачка на ЕПЛ ТРИ – Билјана Атанасовска во „Добро утро секое утро“ на Алфа ТВ

Може да го погледнете целиот прилог на гостувањето на претседателката и основачка на ЕПЛ ТРИ – Билјана Атанасовска во „Добро утро секое утро“ на Алфа ТВ.

Слушнете повеќе за нашите работилници за зајакнување на жените во склоп на проектот „Зајакнати жени – Отпорно општество“, финансиран од Механизмот за цивилна отпорност на ЕУ во рамките на пошироката рамка на проектот финансиран од ЕУ: „Техничка помош за подобрување на овозможувачката средина за граѓанските организации во Република Северна Македонија“.

Благодарност до Алфа ТВ за поддршката и промоцијата на нашата работа! Ние пак остануваме мотивирани и упорни во нашата работа за унапредување на жените во нашите заедници.

Scroll to Top