Гостување во Утринска на АЛФА ТВ –  „Добро утро секое утро“

📹 Билјана Атанасовска, претседателка и основачка, на ЕПЛ ТРИ гостуваше во Утринска на АЛФА ТВ –  „Добро утро секое утро“, каде зборуваше повеќе за тековните активности на Здружението, со посебен фокус на работилниците за зајакнување на жените.

Во текот на месец ноември организиравме две работилници на теми: управување со конфликти и комуникациски вештини, а во месец декември организираме уште две за јакнење на кариера и правно советување за жени.

📺 Наскоро очекувајте го целиот прилог!

Scroll to Top