Работилница „Јакнење на кариера“

🌟 Овој петок, ја одржуваме третата од циклусот на четири работилници за зајакнување на жени. Денес зборувавме на тема Јакнење на кариера со нашите учеснички. Нашата работилница нуди сеопфатен пристап за професионален развој на жените.

Од подобрување на вештините и можностите за вмрежување до поставување цели и стратегии за рамнотежа помеѓу работата и животот. Споделивме практични сознанија за пишување биографија, интервју и свесност за инклузивност.

Заедно работиме на зајакнување на вашата кариера денес – време е да го прифатите вашиот целосен професионален потенцијал! 👩‍💼

Оваа работилница е дел од проектот „Зајакнати жени – Отпорно општество“, финансиран од Механизмот за цивилна отпорност на ЕУ во рамките на пошироката рамка на проектот финансиран од ЕУ: „Техничка помош за подобрување на овозможувачката средина за граѓанските организации во Република Северна Македонија“.

Scroll to Top