” Среќен роденден, Apple Tree!

Прославуваме уште една година работа и посветеност, охрабрување на жените и девојките, една година борба и поддршка за рамноправноста, напредокот, поддршката и одржливиот развој и една година создавање на позитивни промени во нашата општина. Ви благодариме на сите наши членови, волонтери и поддржувачи за вашата посветеност и страст. Заедно продолжуваме да растеме и да напредуваме, правејќи разлика во животите на другите. За уште многу години инспирација, охрабрување и успех! 🥂🍎🌳#AppleTreeBirthday#EmpowerHer

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top