учествувајте во нашите

Активности

Организираме настани за зајакнување и поддршка на жени и девојки.

Активности

WYLD LIFE Baking Club Young Life

Дојдете и вкусете ја магијата! Оваа сабота од 18 часот, нашата Билјана ќе биде дел од WYLD LIFE Baking Club Young Life. Печењето не е само уметност; тоа е вештина...
Read More
Активности

Нов неделен распоред на ЕПЛ ТРИ

Ајде да растеме заедно! Ви го претставуваме нашиот нов неделен распоред во канцеларијата на ЕПЛ ТРИ! Понеделник: Пишување проекти Вторник: Помош при пишување CV и мотивациони писма Среда: Вмрежување и...
Read More
Активности

Повик за учество на работилници за зајакнување на жени

Придружете ни се на серијата работилници за зајакнување на жени, организирани од ЕПЛ ТРИ! Подобрете ги вашите вештини и знаења во различни домени: Работилница бр. 1: „Управување со конфликти“ на...
Read More
Активности

Отворен повик за експерт за работилница за правно советување

Здружението за напредок, поддршка и одржлив развој ЕПЛ ТРИ објавува повик за експерт за работилница за правно советување. Овој повик е дел од проектот „Зајакнати ЖЕНИ – ОТПОРНО ОПШТЕСТВО“, финансиран...
Read More
Активности

Отворен повик за тематски експерти

Здружението за напредок, поддршка и одржлив развој ЕПЛ ТРИ објавува повик за тематски експерти. Овој повик е дел од проектот „Зајакнати ЖЕНИ - ОТПОРНО ОПШТЕСТВО“, финансиран од Механизмот за цивилна...
Read More
Активности

Форум за родово одговорно буџетирање

ЕПЛ ТРИ присуствува на Форумот за родово одговорно буџетирање - Going Glocal: Gender Responsive Budgeting за Западен Балкан и Молдавија фокусиран на унапредување на доброто владеење со помош на алатките...
Read More
Активности

Проект „Зајакнати жени – Отпорно општество“

ЕПЛ ТРИ се гордее што денеска го одржа првиот почетен состанок за проектот „Зајакнати жени – Отпорно општество“. Заедно, го правиме првиот чекор кон зајакнување на жените и градење на...
Read More
Активности

Глас и Ехо: Завршен состанок

🎉 Денес го имавме последниот состанок во склоп на нашиот проект „Глас и Ехо“, како дел од „Низ женски леќи“. Горди сме што преку овој проект постигнавме одлични резултати и...
Read More
Активности

Воведен настан за проектот „Креирање работна средина во општина Чаир”

🌟 Среќни сме што може да споделиме дека минатата недела го одржавме долго очекуваниот промотивен настан за проектот „Креирање работна средина во општина Чаир" поддржан од European Endowment for Democracy....
Read More
Активности

Женски Базар во општина Чаир

Денес, ЕПЛ ТРИ беше домаќин на „Женскиот базар“ во општина Чаир, настан дел од нашиот проект „Глас и ехо“! 👩‍🦳 „Женскиот базар“ беше прослава на женскиот талент, креативноста и претприемништвото....
Read More
Активности

Покана за Женски Базар

📆 Зачувајте го датумот 7 октомври за Женскиот базар - платформа за сите неверојатни жени кои оставаат белег во полето на бизнисот! 💪💼 Дали правите рачно изработени производи?🌟Или пак сте...
Read More
Активности

Young Life Club

Зајакнувањето на младите започнува со нас! Во ЕПЛ ТРИ веруваме дека иднината им припаѓа на младите и во наши раце е да направиме позитивно влијание! Затоа нашиот тим учествуваше во...
Read More
Активности

Учество на дводневна обука за дигитален активизам

💻🌍 Дел од тимот на ЕПЛ ТРИ во периодот од 19-20 септември учествуваше на дводневна обука спроведена од Фондацијата Метаморфозис! Целта на обуката е да ги воспостави рамките на работа...
Read More
Активности

Обука за заштита на лични податоци – „Техничка и интегрирана заштита на личните податоци – градење инклузивен дигитален екосистем“

Во денешното дигитално доба, заштитата на личните податоци претставува приоритет и потреба за секој поединец. ЕПЛ ТРИ ја препознава важноста на оваа тематика и затоа во периодот од 13-14 септември...
Read More
Активности

Трет саем за социјално претприемништво

💡🌍 Активни членови на нашето здружение вчера го посетија Третиот саем за социјално претприемништво во организација на Центарот на социјални претпријатија. Како ЕПЛ ТРИ сме посветени да останеме во чекор...
Read More
Активности

Сведоштва

Со вас споделуваме дел од сведоштвата на нашите членки кои нѐ посетија во нашата канцеларија или пак беа дел од нашите активности. Ние остануваме посветени на нашата работа. Ви благодариме!
Read More
Активности

Работен состанок на меѓуресурсната работна група

На 31 август тимот на Епл Три го одржа четвртиот работен состанок на меѓуресурсната работна група, а сето тоа се случува токму во срцето на општина Чаир. Оваа активност е...
Read More
Активности

Да ги поддржиме овие млади претприемачи на нивното патување!

Запознајте ги овие девојчиња кои имаат неверојатен претприемачки дух! 💪💡 Продавајќи рачно изработени стегачиња за коса и други модерни додатоци, тие ни покажуваат дека годините се само бројка кога станува...
Read More
Активности

Young Life Camp ден 3

🌟 Ден 3 Young Life Camp! 🌟 Денешниот ден беше наменет за славење на креативноста, силата и другарството на нашите млади девојки. 💪🎨💧 Утрото започна со фантастична сесија за цртање,...
Read More
Активности

Young Life Camp

Од 24 до 28 јули, Епл Три има неверојатна можност да биде дел од кампот Young Life Camp организиран од нашите прекрасни партнери, Young Life! За време на овој трансформативен...
Read More
1 2 3 4
Scroll to Top