Консултации за правната рамка за сметководство за граѓанските организации во Република Северна Македонија

💻 Вчера, тимот на ЕПЛ ТРИ учествуваше во онлајн вебинар „Консултации за правната рамка за сметководство за граѓанските организации во Република Северна Македонија“.

Во ЕПЛ ТРИ веруваме во моќта на информираното ангажирање и континуираното учење. Преку овие ангажмани можеме да поттикнеме позитивни промени и напредок во нашата заедница!

Scroll to Top