Повик за учество на работилници за зајакнување на жени

Придружете ни се на серијата работилници за зајакнување на жени, организирани од ЕПЛ ТРИ! Подобрете ги вашите вештини и знаења во различни домени:

🤝 Работилница бр. 1: „Управување со конфликти“ на 17 ноември (петок)

🗣️ Работилница бр. 2: „Комуникациски вештини“ на 24 ноември (петок)

💼Работилница бр. 3: „Јакнење на кариерата“ на 30 ноември (четврок)

👩‍⚖️ Работилница бр. 4: „Правно советување за жени“ на 7 декември (четврток)

Не пропуштајте ги овие вредни можности за учење. Бројот на учесници е ограничен, принципот е прв дојден, прв услужен. Регистрирајте се уште денес и инвестирајте во вашиот личен и професионален развој! 📆📚

Пријавете се на следниот линк https://forms.gle/MYujX6APuJFGKMHX6

Оваа активност е дел од проектот „Зајакнати жени – Отпорно општество“, финансиран од Механизмот за цивилна отпорност на ЕУ во рамките на пошироката рамка на проектот финансиран од ЕУ: „Техничка помош за подобрување на овозможувачката средина за граѓанските организации во Република Северна Македонија“.

Scroll to Top