Нов неделен распоред на ЕПЛ ТРИ

🌳 Ајде да растеме заедно! 🌿

Ви го претставуваме нашиот нов неделен распоред во канцеларијата на ЕПЛ ТРИ!

🍏 Понеделник: Пишување проекти

🍏Вторник: Помош при пишување CV и мотивациони писма

🍏 Среда: Вмрежување и нови членови

🍏 Четврток: Фокус групи – Создавање работна средина во Чаир

🍏 Петок: Споделување идеи и повеќе

Придружете ни се!

Scroll to Top