Работилница “Фриленсирај ја твојата кариера до прв клиент”!

Работилница “Фриленсирај ја твојата кариера до прв клиент”! 🙌💼 Денес Тимот на ЕПЛ ТРИ зема активно учество на овој настан организиран од Импакт фондација во кафе бар Среќа. Стекнавме уникатно знаење со совети и алатки за работење на дигитални платформи. Ајде да продолжиме да се поддржуваме едни со други додека се движиме низ светот на хонорарците! 🌐

💪

#WomenInFreelance #EmpoweredWomen

Scroll to Top