Активности

Работилница „Комуникациски вештини“Работилница

Оваа недела jа завршуваме со уште една одржана работилница – овојпат на тема „Комуникациски вештини“. Во свет каде ефективната комуникација е клучна, овој петок заедно со нашите учеснички работиме на зајакнување на гласовите на жените! Зголемување на самодовербата, градење на трајна врски, навигација на предизвици и напредување во кариерата се само дел од придобивките кога …

Работилница „Комуникациски вештини“Работилница Read More »

Работилница за управување со конфликти

Овој петок започнавме со првата Работилница за управување со конфликти од серијалот на работилници чија цел е зајакнување на жени во нашата заедница. Работилницата беше успешна, обединувајќи разновидна група жени желни да ги подобрат своите вештини за навигација и решавање на конфликти. Преку презентации и интерективни вежби обезбедивме вредни сознанија и практични стратегии и ги …

Работилница за управување со конфликти Read More »

Консулативни сесии за зајакнување, инспирација за раст 

Придружете се на нашата заедница за зајакнување!  Консулативни сесии за зајакнување, инспирација за раст 🚀 Во ЕПЛ ТРИ веруваме во градење на работното место каде што различностите напредуваат и секој глас се слуша. Нашите инклузивни политики и програми за менторство поддржуваат професионален раст за секого. Нашата посветеност на различноста и вклученоста формира работно место кое …

Консулативни сесии за зајакнување, инспирација за раст  Read More »

Работилница “Фриленсирај ја твојата кариера до прв клиент”!

Работилница “Фриленсирај ја твојата кариера до прв клиент”! 🙌💼 Денес Тимот на ЕПЛ ТРИ зема активно учество на овој настан организиран од Импакт фондација во кафе бар Среќа. Стекнавме уникатно знаење со совети и алатки за работење на дигитални платформи. Ајде да продолжиме да се поддржуваме едни со други додека се движиме низ светот на …

Работилница “Фриленсирај ја твојата кариера до прв клиент”! Read More »

WYLD LIFE Baking Club Young Life

Успешно завршен Baking YL клуб. Прекрасно поминато време со младите bakeri Зборувавме за месење, печење, како преку тоа создаваме уметнички дела, правиме вкусни нешта за другите и метагофично кажано тоа е форма на релаксација. Дополнително пренесувавме вештини од постарата на помладата генерација – вештините на пекарството но исто така и вештините за љубов, грижа и …

WYLD LIFE Baking Club Young Life Read More »

Консултации за правната рамка за сметководство за граѓанските организации во Република Северна Македонија

Вчера, тимот на ЕПЛ ТРИ учествуваше во онлајн вебинар „Консултации за правната рамка за сметководство за граѓанските организации во Република Северна Македонија“. Во ЕПЛ ТРИ веруваме во моќта на информираното ангажирање и континуираното учење. Преку овие ангажмани можеме да поттикнеме позитивни промени и напредок во нашата заедница!

WYLD LIFE Baking Club Young Life

Дојдете и вкусете ја магијата! Оваа сабота од 18 часот, нашата Билјана ќе биде дел од WYLD LIFE Baking Club Young Life. Печењето не е само уметност; тоа е вештина која се развива и совладува. Без разлика дали сте искусен пекар или почетник, овој настан е отворен за сите тинејџери. Придружете ни се за вечер …

WYLD LIFE Baking Club Young Life Read More »

Нов неделен распоред на ЕПЛ ТРИ

Ајде да растеме заедно! Ви го претставуваме нашиот нов неделен распоред во канцеларијата на ЕПЛ ТРИ! Понеделник: Пишување проекти Вторник: Помош при пишување CV и мотивациони писма Среда: Вмрежување и нови членови Четврток: Фокус групи – Создавање работна средина во Чаир Петок: Споделување идеи и повеќе Придружете ни се!

Повик за учество на работилници за зајакнување на жени

Придружете ни се на серијата работилници за зајакнување на жени, организирани од ЕПЛ ТРИ! Подобрете ги вашите вештини и знаења во различни домени: Работилница бр. 1: „Управување со конфликти“ на 17 ноември (петок) Работилница бр. 2: „Комуникациски вештини“ на 24 ноември (петок) Работилница бр. 3: „Јакнење на кариерата“ на 30 ноември (четврок) Работилница бр. 4: …

Повик за учество на работилници за зајакнување на жени Read More »

Отворен повик за експерт за работилница за правно советување

Здружението за напредок, поддршка и одржлив развој ЕПЛ ТРИ објавува повик за експерт за работилница за правно советување. Овој повик е дел од проектот „Зајакнати ЖЕНИ – ОТПОРНО ОПШТЕСТВО“, финансиран од Механизмот за цивилна отпорност на ЕУ во рамките на пошироката рамка на проектот финансиран од ЕУ: „Техничка помош за подобрување на овозможувачката средина за …

Отворен повик за експерт за работилница за правно советување Read More »

Scroll to Top