учествувајте во нашите

Активности

Организираме настани за зајакнување и поддршка на жени и девојки.

Активности

Работна средба

Претставник од тимот на ЕПЛ ТРИ оствари средба со Лаурен од САД, која моментално работи на проект за и со Ромите во нашата држава.Нашето здружение го препознава значењето на работа...
Read More
Активности

Ден на Европа 2023

По повод одбележувањето на Денот на Европа во 2023 година, Делегацијата на ЕУ спонзорира серија настани -пикник на 13 мај во паркот Гази Баба кој започнa напладне и ќе се...
Read More
Активности

Работилница за Препознавање и преземање на претприемачи, активности на градење на економски потенцијал

Apple Tree продолжува, на работилница за Препознавање и преземање на претприемачи, активности на градење на економски потенцијал предавач Сергеј Зафировски и како втор дел од обуката со тема Економска писменост...
Read More
Активности

Состанок со невладина организација за развој на образование Koreni Education Development

Минатиот петок 05.05.2023 одржавме работен состанок со невладина организација за развој на образование Koreni Education Development . Работата на „Корени“ го вклучува Центарот за учење Бриџис, јавна библиотека, програми за...
Read More
Активности

Oбука „Презентациски вештини“

Тимот на ЕПЛ ТРИ учествуваше на обуката „Презентациски вештини“ организирана од Центарот за бизнис и иновации при Универзитетот на Југоисточна Европа, во склоп на проектот „Вклучување на жените од обесправените...
Read More
Активности

Нова канцеларија

Денес ја отворивме канцеларија на нашето Здружение и започнавме со работа. Оваа канцеларија е потпомогната од European Endowment for Democracy (EED). Премногу сме благодарни на донаторите и помошта да имаме...
Read More
Активности

„Развој на производи и права на ИП“

На 4 февруари тимот на ЕПЛ ТРИ учествуваше на првиот модул на програмата за инкубација, која се фокусира на „Развој на производи и права на ИП“, предводен од Ѓорѓи Рафајловски,...
Read More
Активности

Јавна дебата на тема „Предизвиците на малите формални и неформални бизниси во општина Чаир од родова перспектива“

Јавната дебата е дел од активностите на проектот „Глас и ехо – креирање подобри услови за родово одговорно буџетирање во општина Чаир“ кој граѓанската организација Здружение за напредок, поддршка и...
Read More
Активности

Низ женски леќи

На 08.04.2022 година во просториите на Центарот за истражување и креирање политики потпишавме на договор за подгрант „Низ женски леќи“ – покревање на политики и буџетски иницијативи и следење на...
Read More
Активности

Работна средба – coaching session за YOU WEEN

ЕУ ја менува бојата во зелена, а ние со нашите партнерски организации се вклучуваме во нивните проекти, работа и идни активности, но и во нашето зелено секојдневие. „Младите жени во...
Read More
1 2 3 4
Scroll to Top