учествувајте во нашите

Активности

Организираме настани за зајакнување и поддршка на жени и девојки.

Активности

Мома меси на маса

Дали знаете дека многу млади жени се соочиле со предизвици во подготовката на традиционални јадења поради временските ограничувања и потребата за унапредување на други професионални вештини?  Преку нашата работа, како...
Read More
Активности

Програма за дигитален активизам

Денес, тимот на Епл Три е дел од обуката „Програмата за дигитален активизам“ организирана од Метаморфозис! Оваа иницијатива се фокусира на решавање на критичното прашање на дезинформации, борба против организираните...
Read More
Активности

Неделен распоред на активности

💪🚺 Оваа инспиративна недела ја посветуваме на омоќување на жените околу нас. Погледнете го нашиот неделен распоред на активности и одлучете која активност е наменета за вас. Придружете ни се...
Read More
Активности

Станете член на Епл Три!

📢 Ве повикуваме да станете член на Епл Три! 🌟 Подготвени сте да бидете дел од нешто големо? 🙌🏼 Придружете се на Здружението за напредок, поддршка и одржлив развој на...
Read More
Активности

Информативна сесија

Денеска учествуваме на информативна сесија за Оперативниот грант за Smart Balkans организирана од Центарот за истражување и креирање политики. Грантот има за цел да поддржи и зајакне различни аспекти, вклучувајќи:...
Read More
Активности

Посетете ја нашата канцеларија

📣 Сакате да се запознаете подобро со работата на ЕПЛ ТРИ? Тогаш имаме одлични вести за вас! 🏢 Ги отвораме вратите за сите вас кои сакате да ја доживеете магијата...
Read More
Активности

Вебинар „Политики за животната средина и законска рамка“

На 11 јули, ја имавме можноста да учествуваме на вебинарот „Политики за животната средина и законска рамка“. 🌍💚 За време на сесијата, разговаравме за потребата да го промениме нашиот начин...
Read More
Активности

10 години поддржување на демократија

Тимот на Епл Три беше почестен гостин на онлајн настанот кој се одржа на 3 јули 2023 година. Остануваме посветени и во линија со визијата и мисијата на European Endowment...
Read More
Активности

Работна средба

На 23 јуни тимот на Епл Три беше во посета на Дојран и присуствуваше на продуктивна средба со нашите ценети партнери - невладината организација Исчекор од Валандово! Состанокот беше исполнет...
Read More
Активности

Епл Три беше домаќин на гости од Ерменија!

📸 Градење на мостови за интеркултурен дијалог - тимот на Епл Три беше домаќин на гости од Ерменија! Нашите колешки кои присуствуваат во Скопје по повод работилница од 26-ти до...
Read More
Активности

Партнерство со Ромска асоцијација за еднакви права Рота-Штип

📣 Со задоволство ја споделуваме веста за воспоставување на партнерство помеѓу ЕПЛ ТРИ и Ромска асоцијација за еднакви права Рота-Штип! 🤝🌍 Нашите организации се здружија за да направат уште поголемо...
Read More
Активности

Работен состанок „Креирање работна средина во општина Чаир”

На 7 јуни ЕПЛ ТРИ организираше работен состанок за проектот „Креирање работна средина во општина Чаир" поддржан од European Endowment for Democracy, чиј фокус е создавање позитивна работна средина во...
Read More
Активности

Втора работилница за „Родово одговорно буџетирање“

Денес се одржа и втората работилница за „Родово одговорно буџетирање“, во рамките на проектот Глас и Ехо. Веруваме дека оваа работилница создаде уште подобри услови за постигнување родово одговорно буџетирање...
Read More
Активности

Работен состанок на Меѓуресорска работна група

Денес се одржа работен состанок на Меѓуресорска работна група посветена на дискусија и истражување на потенцијалните иницијативи за следниот период во рамките на активностите кои ги спроведува нашето здружение, ЕПЛ...
Read More
Активности

Работилницата за „Родово одговорно буџетирање“

Возбудени сме што можеме да споделиме дека успешно ја организиравме првата работилница за Родово одговорно буџетирање, на 6 јуни 2023 година, како дел од проектот Глас и Ехо. 🙌 Оваа...
Read More
Активности

#BikeToEmpower

Оваа недела 28 мај имавме неверојатна можност да ја претставиме нашата идеја за социјален бизнис, #BikeToEmpower! 🚴‍♀️ #BikeToEmpower е иницијатива чија цел е да го промовира зајакнувањето на жените преку...
Read More
Активности

Работна средба со Family Clinic Servis

📢 Возбудливи вести! 🌟 ЕПЛ ТРИ имаше неверојатен работен состанок со менаџерката на компанијата Family Clinic Servis! Разговаравме за соработка и неверојатни можности за нови вработувања на невработени членки на...
Read More
Активности

Работна средба со Еко Вита

👩 Тимот на ЕПЛ ТРИ имаше продуктивна средба со со координаторката на проектот „Рамноправни и задоволни граѓани“ од Еко Вита на која разговаравме за тековните активности и ги истраживме можностите...
Read More
Активности

Работна атмосфера

Во нашата канцеларија има убава работна атмосфера, меѓусебно помагање и работење. Посетете нѐ!
Read More
Активности

Прва обука за „Родово одговорно буџетирање“

Прва обука за „Родово одговорно буџетирање“
Read More
1 2 3 4
Scroll to Top